Om Contera Om emat.dk Priser og bestilling KontaktDataaftaler og Databehandleraftaler
EU’s nye persondataforordning træder i kraft 18/5 2018. Dette medfører, at der skal indgås dataaftaler og databehandleraftaler mellem kommuner/skoler og Contera - IT i undervisningen, som udvikler emat.dk. Det er den enkelte skoles og kommunes ansvar, at der indgås de nødvendige dataaftaler og databehandleraftaler.

Dataaftaler inden 1/3 2018
Hvis din skole bruger UNI•Login på emat.dk, har vi sendt en dataanmodning til din skole i UNI•Logins brugeradministration. Når skolen godkender en dataaftale, siger den ja til, at emat.dk kan bruge UNI•Logins webservises til at hente data om brugerne. De data, emat.dk henter, er elevens navn, klasse og skole.

Skolens administrator for UNI•Login skal godkende dataaftalen i brugeradministrationen for UNI•Login under punktet dataaftaler inden 1/3 2018.

Databehandleraftaler inden 18/5 2018
Det fremgår af databehandleraftalen, hvordan data må anvendes. Den enkelte skole eller kommune har ansvar for at indgå en databehandleraftale med leverandøren af digitale læremidler. Kommer du fra en folkeskole, regner vi med at indgå databehandleraftalen centralt med din kommune. Hvis I sender jeres skabelon til databehandleraftale til emat@emat.dk, udfylder og underskriver vi og sender tilbage til jer.

Hvis I ikke benytter den kommunale skabelon, er I velkomne til at benytte den databehandleraftale, emat.dk har udarbejdet. Send en mail til emat@emat.dk, så sender vi en aftale til jer.

Databehandleraftaler skal være indgået inden 18/5 2018.
Contera - IT i undervisningen CVR: 34167745 contera@320.dk